Qudo is elegant, chique en stoer

Een sieradenmerk dat echte klasse uitstraalt zowel in gebruik van materialen als qua look & feel. Qudo kenmerkt zich door het gebruik van goede kwaliteit RVS (SS 316), de echte swarovski stenen, magnetische sluitingen én superieure kwaliteit lamslederen huiden uit Italië. Op verzoek kan het leer in vrijwel elke patone-kleur geleverd worden, zodat het bijvoorbeeld heel mooi bij de fashion & accessoire collectie van het seizoen aansluit. Zelfs een privat label behoort tot de mogelijkheden!

FIEN & Company

Qudo, van de fabrikant LIZAS, wordt vooral in West-Europa verkocht, zoals in: Duitsland, België, Scandinavië, Hongarije, Italië, Spanje en in Engeland. Daarnaast kent het bekendheid en wordt het verkocht in Rusland en in Amerika. Sinds kort vertegenwoordigd FIEN & Company dit prachtige merk in Nederland. Zij laat de Nederlandse markt graag nader kennis maken met de diversiteit en exlusieve collectie van qudo die bij een grote doelgroep aansluit en ook qua prijs zeer aantrekkelijk is. Daarnaast staat qudo voor service en Duitse Gründlichkeit.

Watch Me is in Nederland de online partner van dit mooie merk vanaf september 2016

SALES  POINT Qudo

Wanneer je geïnteresseerd bent in de sieraden van Qudo en je als verkooppunt wilt aanmelden, stuur dan een e-mail naar qudo@fien-pb.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kijk voor meer informatie op: www.qudo.de